Skip to main content

Løjt Kloakservice ApS


Løjt Kloakservice ApS udfører alt inden for kloak arbejde

Som autoriseret kloakmester, tilbydes alle typer af kloakarbejde. Vi har meget stor erfaring omkring kloakseparering og arbejder i flere sønderjyske kommuner.

Med mange års erfaring er vi stolte af at kunne kalde os førende indenfor kloakservice.
Vore dygtige medarbejdere og en fleksible vognpark sikrer alle opgaver vedr. kloakvedligeholdelse og -rensning og nyetablering.
Nøgleordene, der gør os til det sikre valg for både landbrug, industri, private og offentlige myndigheder, er: Miljø, teknologi, ansvar, sikkerhed, lovlydighed. Ingen opgave er for stor eller for lille. .

 • Separering spildevand
 • Spildevandsrensning

  Spildevands rensning

  Vi tilbyder flere løsninger af rensning af spildevand , hvor der ikke er etableret offentlig spildevands løsninger.
  Mini renseanlæg New Line NEW-LINE
  Minirenseanlæg er beregnet til rensning af husholdningsspildevand. Et minirenseanlæg kan benyttes af en eller flere husstande, alt afhængig af anlæggets størrelse. Anlæg i størrelsen fra 5 PE til 30 PE betegnes som minirenseanlæg. Minirenseanlæg benyttes oftest til private husholdninger, landejendomme, restauranter og mindre erhvervsejendomme. Vore minirenseanlæg produceres så miljøbevidst som muligt, og vort 5 PE anlæg støbes i det det miljøvenlige materiale Polyethylen.
  Samtlige minirenseanlæg bliver produceret i Danmark, og vi tilbyder en sikker og stabil serviceaftale, der stemmer overens med lovgivningen omkring minirenseanlæg

  Your image

  Spildevands rensning

  Mini renseanlæg WS Bioclean
  Et minirenseanlæg er en betydelig investering, som skal fungere perfekt og leve op til grænseværdierne mange år ud i fremtiden. 
  Renseanlægget fra WS bioclean™ er nyeste typegodkendte generation af et minirenseanlæg, der bygger på patenteret renseteknologi, høj driftsikkerhed og et effektivt ressourceforbrug.

 • TV inspektion

  TV inspektioner

  Vi kan finde og lokalisere eventuelle skader fra f.eks. rotter, rødder, forskydninger, tæringer, sammenstyrtninger osv. Når skaden er fundet kan vi lokalisere stedet ved hjælp af en indbygget sender/sonde i kameraet. Det hele bliver naturligvis optaget på DVD så vi kan dokumentere skaden overfor eventuelt forsikringsselskaber. Ved hjælp af optagelserne kan vi herefter vurdere hvad der bedst kan betale sig, enten opgravning/udskiftning af kloaken eller evt. en anden løsning.

 • Punkt Renoveringer

  Punkt renoveringer 
  Hvad er en punktrenovering

  Punktrenovering Punktrenoveringer er benyttet igenne mange år.
  Punktrenovering er en glasfiberforing, der bliver lagt indvendig i røret, hvor skaden er. Denne foring tætner og reparerer skaden med en kvalitet, der er større end både beton, ler & pvc rør. Vi kan foretage punktrenoveringer fra de fleste brønde.

  Benyttes med stor succes på skader på kloak som f.eks. Rørbrud Forskudt samling, Skader fra trærødder Rotte skader, huller.

  Strømpeforinger kan med fordel bruges ved svært tilgængelig steder så som under huse, under asfaltbelægninger og faldstammer ned gennem bygninger.

 • Omfangsdræn

  Omfangsdræn 
  Hvad er et omfangsdræn?

  Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, som ligger langs fundament og ydermur på et hus og leder overskydende vand væk. Vandet kan enten være nedsivende overfladevand fra nedbør eller stamme fra høj grundvandsstand, som skaber et vandtryk mod huset.
  Omfangsdrænet leder vandet væk fra jorden og fører det til en regnvandsbrønd og videre til kloak og afløbssystem. Hvornår er et  omfangsdræn en god løsning? 
  Det kan være en god idé med et omfangsdræn, hvis du kan se og mærke, at fundament og sokkel suger fugt til sig på grund af for meget vand op ad huset. Fugt i fundament og sokkel kan give skader på huset, og desuden risikerer du, at der kommer råd og svamp, som giver dårligt indeklima. Endelig kan kælderen være så fugtig, at den stort set er ubrugelig, f.eks. fordi der ligger vand på kældergulvet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 • Kloak- og slamsugning

  Slamsugning og spuling

  Vi udfører slamsugning af septiktanke, samletanke, fedtudskillere, sandfangsbrønde mm. - spuling af tilstoppede afløb fra køkken, toilet, bad samt omfangsdræn og regnvandsledninger. Før Kloak tv inspektion spules rørene rene for bedre at kunne se rørenes tilstand og evt. skader. Er der problemer med trærødder der er groet ind i kloakken, har vi rodskærer udstyr til at fjerne dem med. Vi har også udstyr til at spore/lokalisere hvor kloakledningerne ligger.

 • Løjt Kloakservice ApS
  Nørbyvej 88, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

  Telefon

  7461 7373

  Email

  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  CVR

  41944633