Autoriseret kloakmester Hans Jørgen Andersen Løjt Kirkeby Vi udfører alle former for kloas- og entrepenørarbejder i sønderjylland.
Åbent land løsninger

Vi tilbyder flere løsninger af rensning af spildevand , hvor der ikke er etableret offentlig spildevands løsninger.

Vi tilbyder flere løsninger af rensning af spildevand , hvor der ikke er etableret offentlig spildevands løsninger.

Nedsivningsanlæg, rodzoneanlæg, pilerensningsanlæg samt mini rensningsanlæg hvor det ikke er muligt at etablere nedsivningsanlæg.

Watersystems har som de eneste på markedet et mini renseanlæg der virker ved gravitation (kører også ved strømsvigt uden tilstopning eller tilbageløb)

Mini renseanlæg fra WS Bioclean

Et minirenseanlæg er en betydelig investering, som skal fungere perfekt og leve op til grænseværdierne mange år ud i fremtiden.

WS bioclean™ er nyeste typegodkendte generation af et minirenseanlæg, der bygger på patenteret renseteknologi, høj driftsikkerhed og et effektivt ressourceforbrug.
LKS ws bioclean
LKS minirense

Mini renseanlæg fra New Line

NEW-LINE minirenseanlæg er beregnet til rensning af husholdningsspildevand. Et minirenseanlæg kan benyttes af en eller flere husstande, alt afhængig af anlæggets størrelse. Anlæg i størrelsen fra 5 PE til 30 PE betegnes som minirenseanlæg. Minirenseanlæg benyttes oftest til private husholdninger, landejendomme, restauranter og mindre erhvervsejendomme.

Vore minirenseanlæg produceres så miljøbevidst som muligt, og vort 5 PE anlæg støbes i det det miljøvenlige materiale Polyethylen.

Samtlige minirenseanlæg bliver produceret i Danmark, og vi tilbyder en sikker og stabil serviceaftale, der stemmer overens med lovgivningen omkring minirenseanlæg
minirenseanl g