Autoriseret kloakmester Hans Jørgen Andersen Løjt Kirkeby Vi udfører alle former for kloas- og entrepenørarbejder i sønderjylland.
Punkt renoveringer

Hvad er en punktrenovering

Punktrenovering

Punktrenoveringer er benyttet igenne mange år. Kort fortalt er punktrenovering en glasfiberforing, der bliver lagt indvendig i røret, hvor skaden er. Denne foring tætner og reparerer skaden med en kvalitet, der er større end både beton, ler & pvc rør.

Vi kan foretage punktrenoveringer fra de fleste brønde. I få tilfælde kan det blive nødvendigt at grave op, for at udføre arbejdet.

Vi kan, i de fleste tilfælde, tilbyde at lave din kloak uden at grave op,

Benyttes med stor succes på skader på kloak som f.eks.
 • Rørbrud
 • Forskudt samling,
 • Skader fra trærødder
 • Rotte skader, huller.

  På spildevands ledning er der oftest en skelbrønd. Fra brønden er det muligt at lave en reparation af skaden. Skaden kan f.eks. være under et toiletgulv, og med vores reparation undgår du ofte opbrydning af gulv mv.
 • Strømpeforing

  Strømpeforing bruges i de tilfælde hvor det eksisterende rør simpelthen er for dårlig, det være sige tæring, forskydninger og des lige.

  Strømpeforinger kan med fordel bruges ved svært tilgængelig steder så som under huse, under asfaltbelægninger og faldstammer ned gennem bygninger.
  LKS Punktrenovering