Persondatapolitik

Beskyttelse af personoplysninger:
25. maj 2018 trådte der en ny EU-forordning i kraft omkring persondatabeskyttelse. Forordningen skal sikre, at alle persondata i kartoteker eller på lister opbevares på forsvarlig vis og behandles med størst mulig diskretion og med de registreredes kendskab.
Dataansvar:
Den dataansvarlige er Løjt Kloakservice, CVR-nr.43702556.
Opbevaring af persondata:
Når du er kunde hos os indsamles indtastede oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og bestilte arbejde. Disse oplysninger indsamles, for at vi kan levere bestilte arbejde som ønsket, og for at vi kan yde den bedst mulige service. Indtastede oplysninger opbevares i op til 5 år, hvorefter de slettes. Persondata transmitteres og opbevares ikke på krypteret form.
Indsigt og indsigelse:
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Ønsker du at få at vide hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, skal du blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig.
Ønsker du, at vi sletter disse oplysninger, skal det fremgå tydeligt af din mail. Såfremt vi ikke hører fra dig, anser vi det som dit samtykke til og accept af, at Løjt Kloakservice fortsat må opbevare de nuværende personoplysninger om dig. Videregivelse af informationer: Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du er kunde hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Sample title